På G i Älvsborg


Här hittar du de senaste inläggen


Våldsamma planer för området kring Redegatan!

ÄEF planerar en rundvandring i området lördag den 25 september så att man får en idé om vad är på gång.

Samling kl 13:00 på parkeringen utanför Sea Sea (Redegatan 1, ovanför Hemköpshuset). Rundvandringen tar ca 1½ timme. Alla välkomna!

Mer information finns i länken här.

Nu finns ett fält för egna inlägg nederst på sidan. Prova det!

På kartan har vi samlat information om projekt som vi jobbar med inom vår stadsdel. Klicka på en markör på kartan så kommer det upp en liten ruta med en länk och lite information om det projektet. Klicka på länken för att få mer information. Det går även bra att välja projekt i menyn högst upp.

Bli medlem genom att sätta in medlemsavgiften på 100 kr på vårt bankgiro 5159-2152. 

Älvsborgs egnahemsförening (ÄEF) är en politisk obunden förening som värnar om en hållbar framtida utveckling av stadsdelen. Du är välkommen att bli medlem i ÄEF om du också tycker att denna utveckling ska stödjas.

One Comment

  1. Hej,

    Jag har skickat in ett så kallat Göteborgsförslag till Göteborgs kommun. Målsättningen är att förmå Göteborgs kommun och Öckerö kommun att inleda samtal rörande färjetrafik till södra och norra skärgårdarna, samt de problem som dagens trafik för med sig. I en förhoppning att man arbetar fram bättre lösningar inför framtiden.

    För oss i Älvsborg består problemen kanske i första hand i den numera helt ohållbara parkeringssituationen, inte bara på Saltholmen, utan även i Långedrag. Men även att trafiken ut till Saltholmen är betydligt mycket mer omfattande än vad Torgny Segerstedtsgatan/ Saltholmsgatan är dimensionerad för.

    Om förslaget får mer än 200 underskrifter så måste kommunen ta upp frågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.