Saltholmen är det närmsta man kan komma till skärgården utan att åka båt. Där finns park, utsiktsplats, kallbad och en gammal tennisbana. Men den har förfallit. Promenadvägarna är eroderade och ojämna, delen mot spårvagnshållplatsen är omvandlad till parkering. Parken och bergen har förbuskats. ÄEF vill verka för att Saltholmen blir mer attraktiv, och vi har därför tagit fram en vision. Det är just detta, en vision, med ett antal idéer. Det finns säkert fler idéer och åsikter som givetvis är välkomna, men detta är en början i alla fall.

  • ÄEFs vision för Saltholmen:
  • En egen plats, ett mål i sig
  • Dit man vill åka eller promenera
  • Där man KAN promenera
  • Där man kan bada, sommar som vinter, varmt eller kallt
  • Där det finns utrymme för vila och rekreation
  • Där man slipper frysa i blåsten och ändå njuta av utsikten
  • Dit man vill ta sina gäster på besök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *