Årsmötet börjar som vanligt klockan 18.00 med årsmötesförhandlingar och andra formalia innan vi får information och diskussioner med Henrik Munck af Rosenschöld (D) om deras syn på Saltholmens framtid. Vi hinner också med fika och underhållning i pausen.

Detta årsmöte kommer att bjuda på en hel del förändringar i styrelsen. Undertecknad har efter 38 år i styrelsen, varav de senaste 12 på ordförandeposten, under det gångna  året förberett styrelsen på att jag vill lämna posten till förmån för nya krafter med moderna verktyg.. Det är bara 10 år till hundraårsjubiléet!

Ytterligare några ledamöter önskar göra sammalunda och det ger goda möjligheter för nya krafter att ta vid i ÄEF. Detta betyder mycket arbete för Åsa 0705 624149 och Maj-Lis  0760 515755  i valberedningen. Kontakta dem och berätta vad du kan hjälpa till med. Fråga inte vad ÄEF kan göra för dig, utan vad du kan göra för ÄEF. Ingenting gör sig självt!

Det är summan av insatserna som räknas. Välkommen i gänget!

Bengt Boman

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *